Konceptet bag Outlet Naturstensplader

Skal du bruge et en granit- eller marmorplade til en god pris? Har du småprojekter i hjemmet, hvor du mangler lige et stykke natursten, der ikke koster spidsen af en jetjæger? Find det ønskede stykke på vores hjemmeside og få det enten afleveret ved kantsten eller afhent det gratis hos os i Hillerød!

Hvordan kan det blive så billigt?

Naturstensbord.dk er en outlet koncept af vores restlager, hvor priserne er lave, hvis du har muligheden for selv at afhente af din bestilling hos os. For at holde priserne så lavt som muligt, sælges pladerne umiddelbart ”as is”, altså uden forarbejdning, beskæring eller andet behandling. Der er dog mulighed for forarbejdning mod betaling.

Produkterne er såkaldt ”restplader” fra produktionen, selvom nogen af pladerne stadig er rigtig store. Pladerne er ukurante i størrelse og form. Men tag endelig ikke fejl, kvaliteten er stadig høj! Der er alt fra ru skifer til det glatteste marmor, og i alle farvenuancer.

Det er en selv-henter

Vores koncept er et ”self-service” princip via vores hjemmeside, hvor du kan bestille dine varer til afhentningspris. Bemærk, at det er meget dyrt at fragte varerne blandt andet fordi det er tungt, det er ikke fleksibelt, og rent faktisk skrøbelig, når de ikke hviler på et plan flade som en palle eller spændt op på A-stativ.

Fordi vores folk er vildt meget optaget af andre opgaver, er der ikke umiddelbart hjælp at hente med hensyn til at få dine varer til din bil eller trailer. Det er derfor utrolig vigtigt, at du har det nødvendige ”muskelkraft” med hjemmefra.

Hvordan foregår det?

Når vi har modtaget din bestilling, bliver varerne lagt på en hylde til afhentning, og du får en e-mail besked om, at nu er din bestilling klar til afhentning. Der kan godt gå 1-2 hverdage fra, at du afgiver din ordre. Har du bestilt forarbejdning af din plade, skal du regne med yderligere fem dages leveringstid.

Varerne kan afhentes på hverdage mellem 8:00 og 16:00. Hvis din bestilling kræver hjælp af en gaffeltruck, skal du være hos os inden kl. 15:30.

Med din ordrebekræftelse i hånden, tag nogle stærke venner med til at hjælpe med at løfte dine varer ud til din bil eller trailer.

Nå du ankommer hos os parkér på det store P-plads på den anden side af vejen. Gå ned ad indkørslen og henvende dig ved vareudleveringen, hvor du kan blive vist hen til, der hvor dine varer er placeret.

Hvornår betaler jeg for mine varer?

Pengene bliver først trukket på din konto, når vi har bekræftet, at varerne er klar til afhentning. Du vil modtage en e-mail med en bekræftelse på din betaling.

God fornøjelse med dine lækre natursten fra Outlet naturstensplader!!