Ofte stillede spørgsmål

Vær sød at læse vors FAQ før du sender os en besked.

Hvorfor er det så dyrt i fragt?

Man skulle tro at sten var et hårdt materiale, der kunne holde til lidt af hvert. Men da sten ikke er et fleksibelt materiale er pladerne faktisk ret skrøbelige indtil de ligger plant monteret hjemme hos dig. Derfor skal pladerne sendes på kvartpaller, halvpaller, europaller eller, for de helt lange plader, A-stativer. Alt dette kræver vognmænd – og de har desværre en anden takst end almindelige pakkepostfirmaer.
Du kan spare fragtudgifterne ved selv at afhente dit produkt i Hillerød. Husk at tage en hjælper med, så I kan få bugseret pladen ud i bilen eller op på traileren.

Hvor hurtigt kan jeg afhente min plade?

Har du bestilt forarbejdning af din plade skal produktionen bruge fem hverdage. Du vil få besked, når din plade er klar til afhentning.

Hvis du ikke har bestilt yderligere forarbejdning af din plade, kan du hente den, så snart du får besked. Afhentningen skal ske inden for almindelig vareudleveringstid på hverdage mellem kl 9.00 og 15.00. Nogen plader kan hentes samme dag, og nogen skal lige skæres til, fordi de ikke har lige sider. I så fald kan der gå op til fem produktionsdage.

Husk at tage hjælpere med, der kan hjælpe dig med at få dine varer sikkert ind i bilen eller op på traileren. Køber du plader i vores outlet er der ikke afsat bemanding til at hjælpe med at få varerne ud til bilen.

Jeg skal selv hente min plade - hvad gør jeg?

Der er vareudlevering på hverdage mellem kl. 9.00 og kl. 15.00. Dine klarmeldte varer vil blive sat frem i en hylde til afhentning.
Husk at tage hjælpere med, der kan hjælpe dig med at få dine varer sikkert ind i bilen eller op på traileren. Køber du plader i vores outlet, er der ikke afsat bemanding til at hjælpe med at få varerne ud til bilen.

Hvad sker der efter jeg har bestilt min plade?

Vi finder pladen frem på restpladelageret. Ser om pladen skal tilskæres eller forarbejdes på anden måde. Skal den det tager forarbejdningen op til 5 arbejdsdage. Herefter klarmelder vi din plade, og du kan komme og afhente den i afhentningshylden efter at have fremvist din købsordre.

Husk at medbringe den hjælp du har brug for, til at fragte din plade til bilen. Husk også din ordreseddel som bevis på dit køb.

Send os en email