Varer udleveres mellem klokken 8.30 – 16.00 på hverdage

Da vi er en produktionsvirksomhed, stemmer vores arbejdstider overens med vareudleveringens åbningstider. Du kan derfor hente din ordre på hverdage mellem 8.30 og 16.00, hvis du har bestilt, at du selv henter varen.

Vi har i outlet-afdelingen ikke har ansat salgs- og servicepersonale, men kun produktionsfolk. Du skal derfor selv løfte varen ind i bilen. Det er en god idé at medbringe rigeligt med muskler, da det er tunge produkter som udleveres.

Ved særlig store og tunge plader kan du dog få hjælp af gaffeltrucken. Vi anbefaler at I medbringer en trailer med løs side, således vi med trucken kan løfte den ind på laddet. Vi kan ikke garanterer at vi har mandskab til at betjene trucken efter kl 15.30.

 

Du får besked, når din vare er klar til afhentning.

Har du valgt selv at hente varen fra vores værksted, vil du blive informeret på SMS, så snart varen er færdig og kørt op til udlevering. Selvom du ikke har bestilt yderligere forarbejdning på din plade, skal vi have lagerfolk til at stille den frem og klarmelde den. Du skal derfor først komme og hente din plade, når du får besked.

Hvis din plade skal forarbejdes, kan der gå op til fem arbejdsdage, da den skal i kø med andre produktionsopgaver. Hvis den ikke skal forarbejdes, skal den stadig findes frem og sættes klar til afhentning – typisk samme dag, men vent med at hente den til du har fået tilsagn om den er klar.

 

Husk at medbringe din ordrebekræftigelse, når du skal afhente din vare.

Det er din og vores sikkerhed for at de rette kunder får de rette varer.